Να με συγχωρέσουν οι ιδιοκτήτες και οι συντονιστές αυτού του φόρουμ, έχω να πω 2 λόγια για τους λιμνόφιλους αφού στο GAB μου αφαιρέθηκε η ελευθερία του λόγου.
Πιστεύω ότι αρκετοί διαβάζουν όλα τα φόρουμ και από εδώ μπορώ να πω κάποια πράγματα και να ενημερώσω αρκετούς για το τη έγινε.
Ο Τόλης (δικτάτωρ) !!!! μετά την επίσκεψη του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο σπίτι του Βασίλη (in the pond) από ότι φαίνετε συμφώνησαν να βρουν την ευκαιρία να με μπανάρουν….. και το έκαναν, χωρίς καμιά αιτία και χωρίς καμιά εξήγηση. Δεν με νοιάζει που τα έκαναν αυτό το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι αφαίρεσαν το δικαίωμα σε κάποιους λιμνόφιλους να διαβάζουν και μια άλλη άποψη, εκτός από αυτή που προτείνει ο in the pond, μια άποψη που χρήστηκε με πολύ κόπο και πολύ χρήμα, παρουσιάζοντας βήμα βήμα με βίντεο και φωτογραφίες την κάθε μου κατασκευή με τα καλά και τα κακά κάθε πειράματος. Στο μυαλό μου πάντα έχω τον φυσικό χώρο που ζούμε τα ψάρια, και το όσο το δυνατό ποιό χαμηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης μιας λίμνης.
Η δικιά μου (σχολή, βάση του φυσικού περιβάλλοντος) χρειάζονται πολλά φυτά, και ένα καταρράκτη για την οξυγόνωση του νερού, και ένα απλό φίλτρο για να βοηθά την βιολογία του συστήματος. Τα αποτελέσματα αυτής της (σχολής) φαίνονται με πολλά βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασα
Η (σχολή) του in the pond και γενικά του GAB λέει ότι για λίμνες με ΚΟΙ τα φυτά είναι ακατάλληλα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εκτός λίμνης, η χρήση του botton aeration drain είναι μονόδρομος, όπως μονόδρομος είναι και η χρήση της επιπρόσθετης αεραντλίας. Χρήση U.V για την καταπολέμηση του πράσινου νερού, και γενικά της άλγης.
Όλα αυτά στοιχίζουν αρκετά χρήματα, και ένα σεβαστό κονδύλι ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν ανά μήνα.
Η δικία μου λίμνη δεν διαθέτη τίποτα από όλα αυτά, τα ψάρια μου χαίρον άκρας υγείας και κάθε χρόνο έχω τρελές αναπαραγωγές, απολαμβάνοντας την φυσικότητα της, όχι μόνο οπτικά αλλά και ακούστηκα με το (κελάηδημα) του βάτραχου!
Αυτό μου αρέσει αυτό έφτιαξα, αυτό απολαμβάνω. Η λέξη λίμνη σημένη για εμένα όλα τα ποιο πάνω! Το να έχω μια τρύπα στη γη που μοιάζει με πισίνα, με τον απίστευτο εξοπλισμό χωρίς φυτά είναι για εμένα μια δεξαμενή (όπως επιτυχημένα μετονόμασε την κατηγορία ο in the pont)
Δεν είμαι αντίθετος στη (σχολή) αυτή, είμαι αντίθετος στο φίμωμα που με επέβαλαν οι διαχωριστές του GAB!
Άλλωστε αυτό τούς είχα πει πριν μπαναριστώ, ότι ο μόνος τρόπος να με φιμώσουν είναι η διαγραφή μου.
Τα τελευταία μου λόγια εκεί ήταν τα εξής.( αν μου ξεφύγει καμιά λέξει συγχωρέστε με)
Το να ήσαστε συντονιστές σε αυτό το φόρουμ δεν σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε κλίκες, και προπαντός να παραπληροφορείτε τον κόσμο!
Και ο λόγος που το ανέφερα αυτό είναι ότι εξ ουρανού εμφανίστηκε ένας συντονιστής που δεν είχε γράψει ποτέ στο θέμα λίμνες (που το ποιο πιθανό είναι να μην γνωρίζει τη σημένη η λέξη λίμνη να μου κάνει παρατήρηση)
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας